Barion Pixel

Az energiavámpírok, az örömgyilkosok és az empaták

Az energiavámpírok, az örömgyilkosok és az empaták - jegy
1.990 Ft 1990.0 HUF
Teltház
Jegyértékesítés lezárva.

A kimagaslóan érzékeny emberek, az empaták, hajlamosak az empatikus megközelítés és törődés szemüvegén keresztül, rendkívüli türelemmel és segítőkészséggel, közelíteni az embertársaikhoz. Az energiavámpírok, pedig gyakran tudattalanul, rendkívüli érzékkel találják meg őket és szívják el negatív látásmódjukkal, panaszkodásukkal, bűntudatkeltésükkel, és kritizálásukkal az energiájukat, míg végül az empaták egyszer csak azt veszik észre, hogy a másik környezetében fokozatosan fáradnak, egyre kevesebbet törődnek magukkal, a saját érdekeikkel, érzéseikkel, viszont annál többet a másikkat, és az ő kívánságaival. A jól alakuló terveik és addig működő dolgaik egyre akadozóbbá válnak, olyannyira, hogy végül még akár le is mondanak róluk.  

Honnan tudjuk, hogy ki az energiavámpír, örömgyilkos az életünkben? Vajon miért válik valaki energiavámpírrá, örömgyilkossá? Miért tudnak ezek az emberek a mi energiánkból táplálkozni? Hogyan tudunk a környezetükben minél kevesebb sérüléssel működni?  

A Jog és Pszichológia önismereti előadásán többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk majd választ Mogyorósi Rebeka pszichológustól. Az pszichológiai előadás második felében lehetőség lesz kérdezni is!

Jegyek ára: 1890 Ft
Kapunyitás: 18.00
Kezdés: 18.30

Mindenkit várunk sok szeretettel önismereti rendezvényünkre!

//A helyszín változtatás jogát fenntartjuk. A pszichológiai rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Kérjük, hogy a helyszínt kérésére a jegyértékesítéssel kapcsolatosan ne keressék! Megértésüket köszönjük!//

Időpont
csütörtök

2020. október 8.

18:30 20:00 Europe/Budapest
Helyszín

H13

Horánszky utca 13.
Budapest 1085
--H13--
Mutasd térképen
Szervező

Jog és Pszichológia

--Jog és Pszichológia--

Oszd meg