Barion Pixel

Az önsorsrontás pszichológiája

Jegyértékesítés lezárva.

Miért választunk újra és újra olyan partnert, aki kihasznál minket? Mi az oka annak, hogy mindig mi húzzuk a rövidebbet?  Miért halasztjuk holnapra, amit ma feltétlenül meg kellene tennünk az előléptetésünk eléréséhez? Miért teszünk egyáltalán olyat, aminek eredményeként a saját vágyaink, céljaink elérését szabotáljuk?

Az önsorsrontás egy messzire vezető, leginkább tudattalanul irányított emberi viselkedés, ami gyakran pont annak a helyzetnek a bekövetkezését idézi elő, amit el szeretnénk kerülni. Vajon miért csináljuk ezt magunkkal? Mi áll ennek a hátterében? Hogyan ismerhetjük fel a jeleit? És miként tudunk kiutat találni belőle?

A Jog és Pszichológia pszichológiai előadásán ezekre a kérdésekre kaphatunk majd választ Porkoláb-Minarik Annamára klinikai szakpszichológus, szimbólumterapeuta, szervezetfejlesztő, a Sapiens Management Consulting ügyvezetőjétől. Az előadás végén lesz lehetőség kérdezni is.

Kapunyitás: 18.00-kor
Kezdés: 18.30-kor

Mindenkit várunk szeretettel!
Jog és Pszichológia csapata

//Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza, valamint másik időpontra, előadásra sem cserélhetők el.//

Időpont
hétfő

2021. október 18.

17:55 20:00 Europe/Budapest
Helyszín

H13

Horánszky utca 13.
Budapest 1085
--H13--
Mutasd térképen
Szervező

Jog és Pszichológia

--Jog és Pszichológia--

Oszd meg