Barion Pixel

Hétköznapi csendes gyilkos: a kiégés

Ezúton szeretnénk minden kedves érdeklődőt tájékoztatni arról, hogy a H13 területén november 1-től kötelező a maszkviselés.  


Lelkileg kiüresedettnek és állandóan kimerültnek érzed magad? A korábban rutinnak számító, legkisebb feladat elvégzése is hatalmas erőfeszítést igényel a részedről? Azt érzed, hogy már nem bírod tovább? Ha igen, akkor nem árt odafigyelned, mert lehet, hogy a kiégés útjára léptél.
Teljesítményorientált világunkban a kiégés egy a világot sebesen elsöprő jelenség. Nem véletlenül! Egyre többet dolgozunk, ráadásul a modern technikának köszönhetően állandóan elérhetőek vagyunk. Lehetünk anyai, apai, munkavállalói, vagy egyéb szerepben, a hosszan tartó érzelmi és fizikai megterhelés senkivel sem kivételez és idővel megbosszulja önmagát.
A Jog és Pszichológia előadásán Dr. Séllei Beatrix pszichológus, egyetemi adjunktus többek között a kiégés jeleit, annak teljes folyamatát és azokat a tényezőket fogja feltárni, amelyek veszélyeztetetté tesznek minket rá. Ennek kapcsán szó esik majd arról, hogy miként előzhetjük meg, és mit tehetünk akkor, ha már elindultunk a kiégés lejtőjén. Az est második részében lehetőségetek lesz kérdezni is!
Kapunyitás: 18.00-kor,
Kezdés: 18.30-kor.
Mindenkit várunk sok szeretettel!

Jog és Pszichológia csapata

//Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza, valamint másik időpontra, előadásra sem cserélhetők el.//

Időpont
kedd

2021. november 9.

17:55 20:00 Europe/Budapest
Helyszín

H13

Horánszky utca 13.
Budapest 1085
--H13--
Mutasd térképen
Szervező

Jog és Pszichológia

--Jog és Pszichológia--

Oszd meg