Barion Pixel

Interaktív pszichológiai játékest

Jegyértékesítés lezárva.

INTERAKTÍV PSZICHOLÓGIAI JÁTÉKEST

Téma: A szeretetnyelvek

A kapcsolati konfliktusok és a kielégítetlen szükségletek mögött nagyon sok esetben az áll, hogy bár a magunk módján igyekszünk a másik tudtára adni, hogy szeretjük, ez azonban nem megfelelően ér célba. Ennek a kiküszöbölésére és a működésünk megértésére szolgálhatnak számunkra útmutatóul a szeretetnyelvek.

A játékest akképpen valósul majd meg, hogy Mogyorósi Rebeka tanácsadó szakpszichológus szeretetnyelvekhez kapcsolódó háttérmagyarázatainak a megismerését követően a résztvevők véletlenszerűen megalkotott 4 fős csoportokban fényképek segítségével beszélgetnek majd a szeretetnyelveket érintő egy-egy izgalmas önismereti kérdésről.

Miért a fényképek által? Azért, mert a fotókban sok lehetőség rejlik, hiszen gondolatokat, érzéseket ébresztenek bennünk és minden fénykép jelentését a néző alakítja ki saját belső világából kivetítve. A fényképek ezáltal segítenek felfedezni, kiegészíteni a felismeréseiket, hogy jobban megértsük saját magunkat.

A játék célja, hogy interaktív módon bővüljön a pszichológiai tudásunk és hogy kötetlenebb, játékosabb formában fejlesszük az önismeretünket, azáltal, hogy rápillantunk és tudatosítjuk a számunkra még ismeretlen területeinket. Mivel pedig a játék véletlenszerűen megalkotott csoportos formában kerül megvalósításra, így az est további pozitív hozadéka lehet a személyes kapcsolódás és az ismerkedés is, melynek során a résztvevők egy biztonságos közegben tudnak megnyílni egymásnak.

Kapunyitás: 18:15-kor
Kezdés: 18.30-kor

Mindenkit várunk sok szeretettel!
Jog és Pszichológia csapata

//A helyszín változtatás jogát fenntartjuk.
Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza, valamint másik időpontra, előadásra sem cserélhetők el.//
Időpont
péntek

2023. november 10.

18:10 20:30 Europe/Budapest
Helyszín

Ferencvárosi Művelődési Központ

Haller utca 27 1096
Magyarország
--Ferencvárosi Művelődési Központ--
Mutasd térképen
Szervező

Jog és Pszichológia

--Jog és Pszichológia--

Oszd meg