Barion Pixel

Kinek az élete? Családtagjaink hatása sorsunkra

Jegyeket itt vásárolhatsz: https://tixa.hu/kinekazelete_20201104
Jegyár: 2390 Ft


Van, hogy jóval nagyobb energiával reagál az ember valamire, mint amekkora arányban lenne a kiváltó eseménnyel. Van, hogy sorra kudarcot vall a munkájában, pedig okos, tehetséges, szorgalmas. Vagy egymás után romlanak el a kapcsolatai, holott minden adottsága meglenne hozzá, hogy boldog legyen. Akárhogy is nézzük az élettörténeteket, nem találjuk a kiváltó okokat. Mintha nem is a saját életüket élnék.
A gyógyító szakmákban ismert jelenség, hogy bármit is teszünk, egyeseknél makacsul tartja magát a testi vagy a lelki tünet, illetve betegség. Miért?
Nem azért, mert rosszul képzett a terapeuta, vagy, mert nem dolgozik a kliens. Hanem, mert a kiváltó ok nem a saját életünkben keresendő. Az ember sorsa összefonódik ugyanis annak az embercsoportnak a sorsával, akinek az életét köszönheti: a családjáéval. A család tagjait egy rejtett információs háló köti össze egymással, amiben mindenkinek ott van a lenyomata.
Milyen rejtett dinamikák állnak a bajaink mögött? Milyen hatással van családtagjaink sorsa a mi életünkre? Kinek az életét éljük valójában?
Többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk választ a Jog és Pszichológia online előadásán, a családállítás hazai honosítójától, Dr. Angster Mária pszichológus, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeutától.

//Az online előadás az esemény kezdésének időpontjától számított 2 napig (2020. november 6. 18.30-ig) visszanézhető marad! Az előadás megtekintéséhez szükséges linket és jelszót a Tixa november 13.-án küldi majd ki a vásárlás során megadott email címre.//

 


 
Időpont
szerda

2020. november 4.

18:30 19:45 Europe/Budapest
Szervező

Jog és Pszichológia

--Jog és Pszichológia--
Megosztás

Tudja meg, mit látnak és mondanak az emberek erről az előadásról, és csatlakozzon a beszélgetéshez.

Oszd meg