Barion Pixel

Köztünk élő pszichopaták

Registration for Köztünk élő pszichopaták
2.490 Ft 2490.0 HUF
Menny.
Jegyértékesítés még nem kezdődött el.
A pszichopaták nem csak a filmekben vannak jelen, hanem köztük járnak, együtt dolgozunk, közlekedünk, sőt akár szorosabb kapcsolatokat létesítünk velük.
Mégsem könnyű őket felismerni akkor sem, ha a közvetlen környezetünkben élnek. Általában az átlagos ember tökéletes másai, sőt, sokszor kifejezetten bájosnak és lehengerlőnek is tűnhetnek. A valóságban azonban álarc mögé rejtik önző énjüket és álnok játszmáikat, fejlett emberismeretükkel, valamint kiváló manipulációs eszköztárukkal pedig nem ritkán komoly lelki sérelmeket képesek okozni, a legkisebb lelkiismeret furdalás nélkül.
Te felismernéd, hogyha egy pszichopata főnök vagy partner hálójába kerülnél? Miként lesz valaki egyáltalán pszichopata? Milyen jellemvonások alapján ismerhetőek fel? És hogyha beazonosítottuk őket, mit tehetünk, hogy megvédjük magunkat velük szemben?
A Jog és Pszichológia online pszichológiai előadásán Magyar Judit klinikai szakpszichológustól, pszichoterapeuta jelölttől, a Léleművek Pszichoterápiás Központ alapítójától, többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk majd választ.

//Az online előadás az esemény kezdésének időpontjától (december 03. 18.30) számított 2 napig (tehát december 05. 18.30-ig) visszanézhető marad! Az előadás megtekintéséhez szükséges linket és jelszót december 03.-án küldjük majd ki a vásárlás során megadott email címre.//
Időpont
csütörtök

2020. december 3.

18:30 19:40 Europe/Budapest
Szervező

Jog és Pszichológia

--Jog és Pszichológia--

Oszd meg