Barion Pixel

Reziliencia: hogyan erősítsük tudatosan lelki immunrendszerünket?

Kiégés, munkahelyünk elvesztése, depresszió, betegség, párkapcsolati, családi problémák. Életünk elkerülhetetlen velejárója, hogy különböző csapások, megpróbáltatások, stresszhelyzetek érnek minket. Nem mindegy azonban, hogy hogyan reagálunk ezekre.

A reziliencia egy olyan képesség, amely csökkenti a külső stresszorok hatását, mérsékli a belső sérülékenységet, és lehetővé teszi a sikeres alkalmazkodást a kihívást jelentő helyzetekben. Tehát minél reziliensebbek vagyunk, annál erősebb a mentális immunrendszerünk, és annál gyorsabban és könnyebben nyerjük vissza egy-egy nehézség, sokkszerű külső hatás után lelkünk eredeti állapotát. De vajon hogyan erősíthetjük tudatosan lelki immunrendszerünket? Miként készülhetünk fel ezekre a helyzetekre?

A Jog és Pszichológia online előadásán többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk majd választ Porkoláb-Minarik Annamária klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta jelölt, szimbólumterapeuta, szervezetfejlesztő, a Sapiens Management Consulting ügyvezető partnerétől.

Jegyek ára: 2390 Ft
Jegyek itt kaphatóak: https://tixa.hu/reziliencia_20201125
Kezdés: 18.30-kor.

//Az online pszichológiai rendezvény az esemény kezdésének időpontjától (november 25. 18.30) számított 2 napig visszanézhető marad! Az
online pszichológia előadás megtekintéséhez szükséges linket és jelszót a Tixa november 25.-én küldi majd ki a vásárlás során megadott email címre.//
Időpont
szerda

2020. november 25.

18:30 19:40 Europe/Budapest
Szervező

Jog és Pszichológia

--Jog és Pszichológia--

Oszd meg