Barion Pixel

Szuperérzékenység: áldás vagy átok?

Jegyértékesítés lezárva.
Sokszor érzed úgy, hogy a sok inger által túlterhelődsz? Hogy minden apró rezdülést észreveszel a beszélgetőpartnereden? Hogy könnyen átveszed mások hangulatát? Nem bírod az erőszakos és kegyetlen filmeket? Szeretsz megfigyelő szerepbe helyezkedni a beszélgetések elején? Ha igen, lehet, hogy te is szuperérzékeny vagy.

A szuperérzékenység nem egy zavar, hanem egy olyan öröklött jellemvonás, mely idegrendszeri sajátosságokkal jár. A kutatások alapján, az emberek 15-20 százalékát érinti. De mégis mi az oka a szuperérzékenység kialakulásának? Milyen jellemzők segítségével ismerhető fel? Mik a szuperérzékenység előnyei? És a hátrányai? Mire van egy szuperérzékenynek szüksége a harmónikus működéshez? Milyen módszerek segítségével tudják a sok inger közepette egyensúlyukat megtalálni? És miként tudja a környezetük őket segíteni?

A Jog és Pszichológia pszichológiai előadásán ezekre a kérdésekre Kövesdi Eszter pszichológus, coach, szervezetfejlesztőtől kaphatunk majd választ. Az előadás második részében lehetőség lesz kérdezni is.

Kapunyitás: 18.00-kor
Kezdés: 18.30-kor

Mindenkit várunk sok szeretettel!

///Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a helyszín változtatás jogát fenntartjuk. A megvásárolt jegyek nem válthatók vissza, valamint másik időpontra, előadásra sem cserélhetők el.//
 
Időpont
hétfő

2023. november 6.

17:50 20:00 Europe/Budapest
Helyszín

K11

Király utca 11 1077
Magyarország
--K11--
Mutasd térképen
Szervező

Jog és Pszichológia

--Jog és Pszichológia--

Oszd meg