Barion Pixel

Lelki sérelmek: hogyan alakítsuk őket erőforrásunkká?

Jegyértékesítés lezárva.
Tudtad, hogy azok, akiket mély veszteség, sérelem ért ennek következtében elmélyültebb önismerettel és pozitívabb életszemlélettel rendelkezhetnek? Hogy szert tehetnek olyan képességekre, személyiségfejlődésre, amikre mindezen események bekövetkezte nélkül nagy eséllyel nem tettek volna?

Bizonyos emberek a nagyfokú kihívást jelentő élethelyzetekkel való megküzdés után pozitív változást élnek meg, míg mások nem tudnak kijönni a gödörből. Hogyan tudjuk mi is elérni, hogy a múltbeli traumáink ne visszahúzzanak minket, hanem erősebben jöjjünk ki belőlük? Milyen folyamaton kell ehhez keresztül mennünk? És milyen képességekre kell szert tennünk?
A Jog és Pszichológia programján Szirtes Lili tanácsadó szakpszichológus, EMDR practitioner, integratív terapeutától többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk majd választ. Az előadás végén lehetőség lesz kérdezni is!

Kapunyitás: 18:00-kor
Kezdés: 18.30-kor

Mindenkit várunk sok szeretettel!
Jog és Pszichológia csapata

//Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza, valamint másik időpontra, előadásra sem cserélhetők el.//

 

Időpont
hétfő

2024. április 29.

17:55 20:00 Europe/Budapest
Helyszín

K11

Király utca 11 1077
Magyarország
--K11--
Mutasd térképen
Szervező

Jog és Pszichológia

--Jog és Pszichológia--

Oszd meg