Barion Pixel

Sémakémia: a vonzalom és a párválasztás rejtett mozgatórugói

Jegyértékesítés lezárva.

Miért ahhoz vonzódunk, akihez? Hogyan fordulhat elő, hogy valaki azt a hatást kelti bennünk, hogy rögtön szerelembe esünk, még akkor is, ha racionálisan átgondolva egy másik partner ideálisabb lehetne a számunkra? Vagy az, amikor újra és újra ugyanolyan párt választunk és folyamatosan ugyanazokba a helyzetekbe kerülünk bele? Ezeknek a hátterében gyakran a tudattalan párválasztási motívumaink, a sémák állnak. Vajon milyen sémák kompatibilisek egymással? Melyek azok, amik patológiás, kóros kapcsolatot predesztinálhatnak? És mit tehetünk akkor, ha azt vesszük észre, hogy sorozatosan olyan párt választunk, akivel ugyanazokat a negatív élményeket éljük át?

A Jog és Pszichológia programján többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk majd választ Bálint Andrea klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, sématerapeuta kiképző szupervízortól. Az előadás második részében lesz lehetőség kérdezni is.

Kapunyitás: 18.00
Kezdés: 18.30
Mindenkit várunk sok szeretettel!

//A helyszín változtatás jogát fenntartjuk. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.
Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza, valamint másik időpontra, előadásra sem cserélhetők el.//
Időpont
szerda

2024. március 20.

17:55 20:00 Europe/Budapest
Helyszín

Ferencvárosi Művelődési Központ

Haller utca 27 1096
Magyarország
--Ferencvárosi Művelődési Központ--
Mutasd térképen
Szervező

Jog és Pszichológia

--Jog és Pszichológia--

Oszd meg