Barion Pixel

Testi betegségek lelki okai

Jegyértékesítés lezárva.

Fizikai állapotunk nem csupán a testünk helyes működését jelzi, hanem azt is, hogy testi, szellemi, lelki harmóniában élünk-e. Ha egy negatív élmény, életesemény kihoz minket lelki egyensúlyunkból, és ez az állapot huzamosabb ideig fennáll, akkor az elménk a lelkünkben keletkező mérgező érzéseket testi tünetek formájában tükrözi vissza. Ilyenkor a szervezetünkben először kisebb funkciózavarok, később egyértelműen kimutatható megbetegedések jelennek meg. A jelek figyelmeztetnek arra, hogy gondolatainkon, életmódunkon változtatnunk kell. Ezekre az intő tünetekre, ha mint üzenetekre tekintünk, könnyebben átláthatjuk a lelkünkben rejlő, sokszor elfojtott problémákat.
Ha szeretnéd megfejteni, hogy a benned keletkező érzelmek milyen tünetek formájában jelenhetnek meg, és milyen betegségeket okozhatnak, akkor látogass el az előadásunkra, ahol Dr. Sári Erzsébet belgyógyász, természetgyógyász osztja majd meg a szakmai tapasztalatait. Az előadás második részében lehetőség lesz tőle kérdezni is!
Kapunyitás: 18.00
Kezdés: 18.30
Mindenkit várunk sok szeretettel!

//A helyszín változtatás jogát fenntartjuk. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza, valamint másik időpontra, előadásra sem cserélhetők el.//
Időpont
csütörtök

2023. április 20.

17:30 20:00 Europe/Budapest
Helyszín

Ferencvárosi Művelődési Központ

Haller utca 27 1096
Magyarország
--Ferencvárosi Művelődési Központ--
Mutasd térképen
Szervező

Jog és Pszichológia

--Jog és Pszichológia--

Oszd meg