Barion Pixel

Az energiavámpírok, az örömgyilkosok és az empaták

Jegyértékesítés lezárva.

A kimagaslóan érzékeny emberek, az empaták, hajlamosak az empatikus megközelítés és törődés szemüvegén keresztül, rendkívüli türelemmel és segítőkészséggel, közelíteni az embertársaikhoz. Az energiavámpírok, pedig gyakran tudattalanul, rendkívüli érzékkel találják meg őket és szívják el negatív látásmódjukkal, panaszkodásukkal, bűntudatkeltésükkel, és kritizálásukkal az energiájukat, míg végül az empaták egyszer csak azt veszik észre, hogy a másik környezetében fokozatosan fáradnak, egyre kevesebbet törődnek magukkal, a saját érdekeikkel, érzéseikkel, viszont annál többet a másikkat, és az ő kívánságaival. A jól alakuló terveik és addig működő dolgaik egyre akadozóbbá válnak, olyannyira, hogy végül még akár le is mondanak róluk.

Honnan tudjuk, hogy ki az energiavámpír, örömgyilkos az életünkben? Vajon miért válik valaki energiavámpírrá, örömgyilkossá? Miért tudnak ezek az emberek a mi energiánkból táplálkozni? Hogyan tudunk a környezetükben minél kevesebb sérüléssel működni?

Kapunyitás: 18:00-kor
Kezdés: 18.30-kor

A Jog és Pszichológia pszichológiai előadásán többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk majd választ Mogyorósi Rebeka pszichológustól. Az előadás második felében lehetőség lesz kérdezni is!

Mindenkit várunk sok szeretettel!
Jog és Pszichológia csapata

//Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza, valamint másik időpontra, előadásra sem cserélhetők el.//

Időpont
hétfő

2023. február 6.

18:30 20:00 Europe/Budapest
Helyszín

K11

Király utca 11 1077
Magyarország
--K11--
Mutasd térképen
Szervező

Jog és Pszichológia

--Jog és Pszichológia--

Oszd meg