Barion Pixel

ELMARAD Köztünk élő pszichopaták

A pszichopaták nem csak a filmekben vannak jelen, hanem köztük járnak, együtt dolgozunk, közlekedünk, sőt akár szorosabb kapcsolatokat létesítünk velük.

Mégsem könnyű őket felismerni akkor sem, ha a közvetlen környezetünkben élnek. Általában az átlagos ember tökéletes másai, sőt, sokszor kifejezetten bájosnak és lehengerlőnek is tűnhetnek. A valóságban azonban álarc mögé rejtik énjüket és játszmáikat, nem ritkán komoly lelki sérelmeket képesek okozni, a legkisebb lelkiismeret furdalás nélkül.

Te felismernéd, hogyha egy pszichopata főnök vagy partner hálójába kerülnél? Miként lesz valaki egyáltalán pszichopata? Milyen személyiségvonások alapján ismerhetőek fel? És hogyha beazonosítottuk őket, mit tehetünk, hogy megvédjük magunkat velük szemben? Többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk majd választ Dr. habil Birkás Béla pszichológustól, a PTE ÁOK egyetemi docensétől. Az előadás második részében lesz lehetőség kérdezni is.

Kapunyitás: 18.00
Kezdés: 18.30

Mindenkit várunk sok szeretettel!

//A helyszín változtatás jogát fenntartjuk. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza, valamint másik időpontra, előadásra sem cserélhetők el.//

Időpont
szerda

2023. március 22.

18:30 20:00 Europe/Budapest
Helyszín

Ferencvárosi Művelődési Központ

Haller utca 27 1096
Magyarország
--Ferencvárosi Művelődési Központ--
Mutasd térképen
Szervező

Jog és Pszichológia

--Jog és Pszichológia--

Oszd meg