Barion Pixel

Párkapcsolatok útvesztőiben

Párkapcsolatok útvesztőiben jegy
3.290 Ft 3290.0 HUF
Jegyvásárlás eddig 2024-09-09
Menny.
Előfordult már veled, hogy a párod mellett azt élted meg, hogy egészen csodálatosnak látott, majd ez egyszer csak teljesen megváltozott, olyannyira, hogy akár ki is lépett a kapcsolatból? Esetleg az, hogy nem tudtad eldönteni, hogy a párod önmagadért szeret, vagy azért, mert szeretne valakit szeretni? Vagy érezted már magad úgy egy kapcsolatban, mintha teljesen kifordultál volna önmagadból, és olyanná váltál, amilyenné soha nem gondoltad volna, hogy válhatsz? Ügyetlenné, esetlenné vagy épp agresszívvé?

Ezeknek a működéseknek a hátterében gyakran az elhárító mechanizmusok állnak, melyek olyan stratégiák, amiket tudattalanul alkalmazunk a minket negatívan érintő (például az önértékelést fenyegető, stresszt, szorongást okozó) élményekkel való megküzdés során. Rövidtávon enyhíthetik vagy akár meg is szüntethetik a rossz érzéseinket, hosszú távon azonban számtalan módon rombolhatják, akár tönkre is tehetik a kapcsolatainkat.

A Jog és Pszichológia programján Szajcz Ágnes klinikai szakpszichológustól, pszichoanalítikustól többek között ezeknek a működéseknek a feltárására kaphatunk majd magyarázatot. A program második részében lesz lehetőség kérdezni is.

//Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza, valamint másik időpontra, előadásra sem cserélhetők el.//
Időpont
hétfő

2024. szeptember 9.

18:30 20:00 Europe/Budapest
Helyszín

K11

Király utca 11 1077
Magyarország
--K11--
Mutasd térképen
Szervező

Jog és Pszichológia

--Jog és Pszichológia--

Oszd meg