Barion Pixel

Passzív-agresszív kapcsolatok hálójában

Jegyértékesítés lezárva.
„Mi a baj?” „Semmi.” „Biztos?” „Nincsen semmi baj! Menj csak el a batáraiddal találkozni.” – válaszolja a másik, majd miután hazatértünk a találkozóról, társunk napokon át, bennünk bűntudatot keltve, csenddel büntet minket. Ha volt már passzív-agresszív partnered, akkor biztosan tapasztaltál már ilyen és ehhez hasonló viselkedést. Ha ez a működésmód azonban hosszú távon fennmarad, akkor bizony nagy eséllyel tönkrevágja a kapcsolatot. De vajon mitől válik valaki passzív-agresszívvé? Hogyan kezelhetjük a passzív-agresszív működést? És mit kezdhetünk, ha mi magunk váltunk azzá?
A Jog és Pszichológia előadásán Szajcz Ágnes klinikai szakpszichológus, pszichoanalitikus előadásában többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk majd választ. Az előadás végén lehetőség lesz kérdezni is!
Kapunyitás: 18.00
Kezdés: 18.30
Mindenkit várunk sok szeretettel!
Jog és Pszichológia csapata
//A helyszín változtatás jogát fenntartjuk. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza, valamint másik időpontra, előadásra sem cserélhetők el.// 


 

Időpont
hétfő

2023. április 3.

17:50 20:00 Europe/Budapest
Helyszín

K11

Király utca 11 1077
Magyarország
--K11--
Mutasd térképen
Szervező

Jog és Pszichológia

--Jog és Pszichológia--

Oszd meg