Barion Pixel

Reziliencia: hogyan erősítsük tudatosan lelki ellenálló rendszerünket?

Reziliencia: hogyan erősítsük tudatosan? jegy
3.290 Ft 3290.0 HUF
Jegyvásárlás eddig 2024-09-23
Menny.
Kiégés, munkahelyünk elvesztése, betegség, párkapcsolati, családi problémák. Életünk elkerülhetetlen velejárója, hogy különböző megpróbáltatások, stresszhelyzetek érnek minket. Nem mindegy azonban, hogy hogyan reagálunk ezekre.


A reziliencia egy olyan képesség, amely csökkenti a külső stresszorok hatását, mérsékli a belső sérülékenységet, és lehetővé teszi a sikeres alkalmazkodást a kihívást jelentő helyzetekben. Tehát minél reziliensebbek vagyunk, annál erősebb a mentális immunrendszerünk, és annál gyorsabban és könnyebben nyerjük vissza egy-egy nehézség, sokkszerű külső hatás után lelkünk eredeti állapotát. De vajon hogyan erősíthetjük tudatosan lelki immunrendszerünket? Miként készülhetünk fel ezekre a helyzetekre?


A Jog és Pszichológia programján többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk majd választ Dr. Fodor Szilvia pszichológustól, az ELTE Pszichológia Intézet, Tanácsadás- és Iskolapszichológia Tanszékének  habitált docensétől. Az előadás második részében lesz lehetőség az előadótól kérdezni is.


Kapunyitás: 18.00-kor

Kezdés: 18.30-kor


Mindenkit várunk sok szeretettel!//Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a helyszín változtatás jogát fenntartjuk. A megvásárolt jegyek nem válthatók vissza, valamint másik időpontra, előadásra sem cserélhetők el.//

 


Időpont
hétfő

2024. szeptember 23.

18:30 20:00 Europe/Budapest
Helyszín

K11

Király utca 11 1077
Magyarország
--K11--
Mutasd térképen
Szervező

Jog és Pszichológia

--Jog és Pszichológia--

Oszd meg