Barion Pixel

Sémáink csapdájában

Sémáink csapdájában jegy
3.290 Ft 3290.0 HUF
Jegyvásárlás eddig 2024-09-19
Menny.
Szinte mindannyian rendelkezünk bizonyos sémákkal, életcsapdákkal. Ezek azok a visszatérő automatizmusok, amikor pöccenünk, mintha megnyomnák bennünk a piros gombot. Olyan gondolati, érzelmi mintázatok, melyek gyermekkorunkban alakulnak ki, idővel a részünkké válnak és végigkísérik, gyakran szabotálják, az életünket. Ahelyett, hogy sodródnánk velük és hagynánk, hogy irányítsanak minket, nagyon fontos, hogy felismerjük ezeket az automatizmusokat és megtanuljuk magunkat kézben tartani.
De hogyan tudjuk felismerni saját sémáinkat? Mit kezdhetünk velük? És mi jelenthet kiutat egy-egy életcsapdából? Többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk majd választ Dr. Berczik Krisztina klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, sématerapeuta és kiképző kognitív viselkedésterapeutától. Az előadás második részében lesz lehetőség kérdezni is!
Kapunyitás: 18.00
Kezdés: 18.30
Mindenkit várunk sok szeretettel!
//A helyszín változtatás jogát fenntartjuk. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza, valamint másik időpontra, előadásra sem cserélhetők el.//
Időpont
csütörtök

2024. szeptember 19.

18:30 20:00 Europe/Budapest
Helyszín

Ferencvárosi Művelődési Központ

Haller utca 27.
Budapest 1096
--Ferencvárosi Művelődési Központ--
Mutasd térképen
Szervező

Jog és Pszichológia

--Jog és Pszichológia--

Oszd meg