Barion Pixel

Terroristák elméjében

Terroristák elméjében jegy
3.290 Ft 3290.0 HUF
Jegyvásárlás eddig 2024-09-30
Menny.
2001. szeptember 11. egy szép őszi keddnek indult Amerikában. Ez azonban egy szempillantás alatt megváltozott, amikor New York tiszta egén megjelent egy szokatlanul alacsonyan szálló utasszállító gép. Ezt követően a televíziónézők az egész földgömbön élőben láthatták a történelem eddigi legvéresebb terrorcselekményét, amely sokkolta, mélyen megrendítette és alapjaiban változtatta meg a világot.

Miért dönt valaki úgy, hogy feladja a megszokott hétköznapjait, hogy belépjen egy terrorszervezetbe és részt vegyen egy a 9/11-hez hasonló kegyetlen cselekményben? Pszichológiai szempontból mi kell ahhoz, hogy valaki egy ilyen embertelen terrorcselekményt véghez tudjon vinni? Miben térnek el a terroristák személyiségjegyei az átlag emberek személyiségétől? És mi visz rá valakit arra, hogy saját életének véget vetve, egy olyan könyörtelen tettet kövessen el mint az említett öngyilkos merénylet?

A Jog és Pszichológia programján többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk majd választ Dr. Resperger Viktória pszichológustól, a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem docensétől. A program második felében lesz lehetőség az előadótól kérdezni is.

Kapunyitás: 18.00-kor
Kezdés: 18.30-kor

Mindenkit várunk sok szeretettel!

//Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a helyszín változtatás jogát fenntartjuk. A megvásárolt jegyek nem válthatók vissza, valamint másik időpontra, előadásra sem cserélhetők el.//

 
Időpont
hétfő

2024. szeptember 30.

18:30 20:00 Europe/Budapest
Helyszín

K11

Király utca 11 1077
Magyarország
--K11--
Mutasd térképen
Szervező

Jog és Pszichológia

--Jog és Pszichológia--

Oszd meg