Barion Pixel

Transzgenerációs örökségünk hatása a sorsunkra DEBRECEN

Transzgenerációs örökségünk hatása a sorsunkra
3.290 Ft 3290.0 HUF
Jegyvásárlás eddig 2024-09-11
Menny.
Számos probléma gyökerének a gócpontja nem a saját idővonalunkon, hanem felmenőink sorsában rejlik. Merthogy családtagjaink nem csupán a génjeiket adják számunkra tovább, hanem a transzgenerációs örökségüket is. Szüleink, nagyszüleink, dédszüleink történetei mind összefonódik a miénkkel és hozzájárulnak ahhoz, hogy azzá váljunk, akivé. Ennélfogva, hogy megértsük a saját sorsunkat, elakadásainkat és hibázásainkat, célszerű megvizsgálni elődeink múltját is.

A Jog és Pszichológia programján Dr. Balogh Klára pszichoterapeuta, pár- és családterapeuta előadásában többek között arra keressük majd a választ, hogy miként hat a felmenőinktől kapott örökségünk a sorsunkra. Milyen kényszer sorsot követhetünk tudattalanul, ezáltal megismételve elődeink történetét? És miként tudjuk a saját történetünket bénító múltat feldolgozni? Az est második részében lesz lehetőség kérdezni is. 

Kapunyitás: 18:00-kor
Kezdés: 18.30-kor

Mindenkit várunk szeretettel!
Jog és Pszichológia csapata

//Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza, valamint másik időpontra, előadásra sem cserélhetők el.//
Időpont
szerda

2024. szeptember 11.

18:30 20:00 Europe/Budapest
Helyszín

MTA TABT

4032 Debrecen, Thomas Mann u. 49.
Magyarország
--MTA TABT--
Mutasd térképen
Szervező

Jog és Pszichológia

--Jog és Pszichológia--

Oszd meg