Barion Pixel

Veszélyes személyiségek: a sötét hármas képviselői PÉCS

Veszélyes személyiségek: a sötét hármas képviselői
3.290 Ft 3290.0 HUF
Jegyvásárlás eddig 2024-09-26
Menny.

A sötét triád képviselői a szubklinikai nárcisztikus, a machiavellista és a szubklinikai pszichopata. Mind olyan személyiségvonásokkal rendelkeznek, amelyek mások gátlástalan megszégyenítésével, kihasználásával, megtévesztésével és folyamatos hazudozással járnak együtt. A felszíni sárm az előrejutásuk egyik legfontosabb eszköze, melynek célja a manipuláció és mások kegyetlen kizsákmányolásának leplezése, elfedése. Mégis milyen tényezők vezetnek valakinél a sötét személyiségvonások kialakulásához? Milyen kapcsolatokat, partnereket keresnek a sötét triád tagjai? Milyen technikákkal manipulálják áldozataikat? És mit lehet tenni, ha egy ilyen emberrel kerülünk össze a munkahelyen vagy a magánéletben?

A Jog és Pszichológia programján többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk majd választ Dr. habil Birkás Béla pszichológustól, a PTE ÁOK egyetemi docensétől. Az előadás második részében lesz lehetőség kérdezni is.

Jegyek ára: 3.290 Ft
Kapunyitás: 18.00
Kezdés: 18.30

Mindenkit várunk szeretettel!

//A helyszín változtatás jogát fenntartjuk. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Felhívjuk a kedves érdeklődők figyelmét, hogy a megvásárolt jegyek nem válthatók vissza, valamint másik időpontra, előadásra sem cserélhetők el.//

Időpont
csütörtök

2024. szeptember 26.

18:30 20:00 Europe/Budapest
Helyszín

Pécsi Tudásközpont (Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont)

--Pécsi Tudásközpont (Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont)--
--Pécsi Tudásközpont (Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár és Tudásközpont)--
Mutasd térképen
Szervező

Jog és Pszichológia

--Jog és Pszichológia--

Oszd meg